Mindig időben érkezünk!

E-mail

hello kukac kesok.hu

Mobil

+36 20 977 8494

Iroda

Érd, Riminyáki út 7, 2030

Mindig időben érkezünk!

Gyors hívás: +36 20 977 8494

Miben segíthetünk önnek?
2021.08.25.
Téma: Hírek

Amennyiben az Ön autója, kisteherautója megsérül, úgy hívjon minket azonnal! Elsősorban Érden és környékén mentünk, de a fővárosban és országosan is vállalunk autómentési munkákat.

Minden mentési feladathoz több tízéves tapasztalattal, rutinnal, és a mentéshez szükséges eszközökkel rendelkezünk.

A hét minden napján, 0-24 órában elérhetőek vagyunk. Különös gondot fordítunk a mentés és a szállítás során arra, hogy minimalizáljuk a mentés vagy a kiemelés során sok esetben óhatatlanul is bekövetkező károkat. Minden felszerelésünk és járműparkunk adott az autómentés, a daruzás és a gépszállítás magas színvonalú elvégzéséhez . A sérült járművet trailerre  tesszük, elszállítjuk a kért címre a helyszínen pedig közérthetően és részletesen tájékoztatjuk az adminisztratív tendőkről.

Nagyon fontos, hogy a kárt minimalizáljuk. Szükség esetén segítünk Önnek megtalálni a térség legjobb szakembereit. Több évtizedes múlttal a hátunk mögött olyan szakmai partnerséget alakítottunk ki a környékünkön, amely biztosítja, hogy Ön és a gépjárműve a legjobb kezekbe legyen akár a biztosítási ügyintézés, akár a gépjármű javítása, akár a törött jármű továbbértékesítése során.