Mindig időben érkezünk!

E-mail

hello kukac kesok.hu

Mobil

+36 20 977 8494

Iroda

Érd, Riminyáki út 7, 2030

Mindig időben érkezünk!

Gyors hívás: +36 20 977 8494

Gépszállítás

Gépszállítási szolgáltatásunk keretében 3 tonnáig vállalják bobcat-ek, kisebb traktorok szállítását.

Így működik

Gépszállítási szolgáltatásunk keretében 3 tonnáig vállalják bobcat-ek, kisebb traktorok szállítását. Megrendelőink jellemzően az autók szállítását kérik, de a gépszállítási munkák ötöde az alábbi gépek szállítását teszik ki:

  • kerti kistraktorok,
  • pókrobotok,
  • önjáró takarítógépek,
  • úthengerek,
  • lapvibrátorok,
  • kompresszorok.

Aminek kerete, gumilánctalpa van, azt szállítjuk Önnek 3 tonnáig!

A gépszállítási munkák nehézsége a problémás rögzítés. A fenti gépek esetében nagyon fontos, hogy a platóhoz rögzítve legyenek. Nincs nagyon kötözési pont. de van többféle spaniferünk, ami ebben segít, speciális megoldásaink mellett.

 

Mindig informáljon minket erről:

9

A szállítandó gép súlya.

9

A szállítandó gép mérete.

9

Arról, hogy a gép önerőből tud-e mozogni.

9

Rendelkezik-e a géphez egyéb tartozékkal.

A szolgáltatás során biztosítjuk:

9

Kellő mennyiségű rögzítőeszközt.

9

A speciális tapasztalatot és szaktudást.

9

A géphez tartozó egyéb kiegészítők szállítását.

9

A szállítási kapacitás növelését.

9

Felelősségbiztosítással rendelkezünk!

Megtörtént a baj és nem tudja mit tegyen?

Akár kisebb, akár súlyosabb baleset történik, bárki könnyen kétségbeeshet - még egy tapasztalt sofőr is, és hirtelen nem tudja mi az adott helyzetben a teendője. Ehhez nyújt segítséget a BALESETI ÚTMUTATÓ, amelyet lépésről lépésre követve kikerülhet a szorító helyzetből, és tudni fogja mik azok a gyakorlati teendők (pl. a helyszínen), vagy jogi, adminisztratív feladatok, amelyeket kötelező, vagy éppen saját érdekében ajánlott elvégeznie az adott szituációban. Instant útmutatónkért kattintson!

Képgaléria

Ebben is fordulhat hozzánk

Daruzás? Gépszállítás? Partnerhálózatunkkal segítünk, ha törött gépjárművét értékesítené, megbízható, évtizedes kapcsolatainkat állítjuk az Ön szolgálatába! Biztosításra, jogi tanácsadásra, segítségre van szüksége? Adjuk az információt és a megoldást partnereinken keresztül!

Autómentés

Érdi autómentő vállalkozás – Segítség a közelben! Ha balesete van, nem indul, akkor forduljon Hozzánk! 0-24-es szolgáltatással rendelkeznünk. Minden nap Önért. Autómentés – a  fő üzletágunk.

Daruzás

 Speciális emelődarus járművünkkel gyorsan és precízen tudjuk megoldani a sérült járműve kiemelését. A daruzással a javítási költségek csökkenhetnek, hiszen  nem sérül tovább a jármű.

Törött gépjármű értékesítés

Partnerhálózatunkkal segítünk, ha törött gépjárművét értékesítené, megbízható, évtizedes kapcsolatainkat állítjuk az Ön szolgálatába!

Jogi és biztosítási tanácsadás

Biztosításra, jogi tanácsadásra, segítségre van szüksége? Információt és a megoldást biztosítunk megbízható partnereinken keresztül!

Nincs egyedül a bajban, hiszen

a segítségünkre mindig számíthat

Hívjon még ma