Mindig időben érkezünk!

E-mail

hello kukac kesok.hu

Mobil

+36 20 977 8494

Iroda

Érd, Riminyáki út 7, 2030

Mindig időben érkezünk!

Gyors hívás: +36 20 977 8494

Daruzás

Árokba csúszott személy- és teher-gépkocsik biztonságos kiemelését, felborult járművek alap-pozícióba állítását vállaljuk autódarunk segítségével. A K+CRASH Kft daruzási tevékenysége során az Ön járművének maximális védelmére törekszik!

Így működik

Daruzás során, amely az autómentési munkák egyik részfeladata lehet, szükségessé válhat az árokból történő kiemelés, amikor az autómentést csak daruzással lehet megoldani.

Minden esetben arra törekszünk, hogy a balesetet szenvedett járműben további kár ne keletkezzen. 

Ezek az alábbi feladatokat jelentik a legtöbb balesetnél:

  • árokból való kiemelés
  • fejtetőről való alap-pozícióba állítás
  • egyéb műszaki megoldások.

Gépszállítást is vállalunk. Bizonyos szállítások esetén csak emeléssel és speciális rögzítéssel lehet megoldani a feladatot, például egy esztergapad emelésénél. Jelentős nehézsége a rögzítés ezeknek a tevékenységeknek, mivel nincsenek előre kialakított fix rögzítési lehetőségek, mint egy gépkocsinál.

Műszaki sima mentés esetén is szükséges az emelés, amikor az autót nem lehet beindítani.

Nem lehet oldalni az elektromos kéziféket, vagy nem lehet kivenni parkingból, nem lehet kormányozni, vagy nincs kulcs, és el kell vinni az autót. Ilyen esetekben keretet vagy több hevedert alkalmazva emeljük meg a gépjárművet.

Mindig informáljon minket erről:

9

A gépjármű adatai, paraméterei.

9

A konkrét hibajelenség.

9

Jármű pozíciója (árok, garázs, féltető, gk. beálló)

9

Küldjön fotót a gépjárműről és/vagy annak környezetéről, elhelyezkedéséről.

A szolgáltatás során biztosítjuk:

9

Szakmai hozzáértést és több évtizedes szakmai tapasztalatot.

9

Megfelelő felszerelést speciális kiemelési körülmények esetén is.

9

Kellő körültekintéssel történő munkavégzést.

9

Felelősségbiztosítással rendelkezünk!

Megtörtént a baj és nem tudja mit tegyen?

Akár kisebb, akár súlyosabb baleset történik, bárki könnyen kétségbeeshet - még egy tapasztalt sofőr is, és hirtelen nem tudja mi az adott helyzetben a teendője. Ehhez nyújt segítséget a BALESETI ÚTMUTATÓ, amelyet lépésről lépésre követve kikerülhet a szorító helyzetből, és tudni fogja mik azok a gyakorlati teendők (pl. a helyszínen), vagy jogi, adminisztratív feladatok, amelyeket kötelező, vagy éppen saját érdekében ajánlott elvégeznie az adott szituációban. Instant útmutatónkért kattintson!

Képgaléria

Ebben is fordulhat hozzánk

Daruzás? Gépszállítás? Partnerhálózatunkkal segítünk, ha törött gépjárművét értékesítené, megbízható, évtizedes kapcsolatainkat állítjuk az Ön szolgálatába! Biztosításra, jogi tanácsadásra, segítségre van szüksége? Adjuk az információt és a megoldást partnereinken keresztül!

Autómentés

Érdi autómentő vállalkozás – Segítség a közelben! Ha balesete van, nem indul, akkor forduljon Hozzánk! 0-24-es szolgáltatással rendelkeznünk. Minden nap Önért. Autómentés – a  fő üzletágunk.

Gépszállítás

3,5 tonnáig vállaljuk bobcat-ek, kisebb traktorok, munkagépek szállítását. Az autómentő platóján, a sérült, forgalom-, vagy üzemképtelen járművet biztonságosan szállítjuk az adott címre, telephelyre.

Törött gépjármű értékesítés

Partnerhálózatunkkal segítünk, ha törött gépjárművét értékesítené, megbízható, évtizedes kapcsolatainkat állítjuk az Ön szolgálatába!

Jogi és biztosítási tanácsadás

Biztosításra, jogi tanácsadásra, segítségre van szüksége? Információt és a megoldást biztosítunk megbízható partnereinken keresztül!

Nincs egyedül a bajban, hiszen

a segítségünkre mindig számíthat

Hívjon még ma