Mindig időben érkezünk!

E-mail

hello kukac kesok.hu

Mobil

+36 20 977 8494

Iroda

Érd, Riminyáki út 7, 2030

Mindig időben érkezünk!

Gyors hívás: +36 20 977 8494

Autómentés

Érdi autómentő vállalkozás – Segítség a közelben! Ha balesete van, nem indul, akkor forduljon Hozzánk! 0-24 órás szolgáltatással rendelkeznünk. Minden nap Önért. Autómentés – a  fő üzletágunk.

Így működik

Billenőplatós autószállító trélerünk segítségével sérült gépjárművének hazaszállítása könnyen megoldható az ország bármely pontjáról, legyen az személyautó, furgon, mikrobusz, kisteherautó, hajó, csónak, vagy akár lakókocsi. Mivel trélerünk alacsony platós, így az utánfutót lebillentve arra gond nélkül bármilyen alacsony kocsi gond és sérülés nélkül felpakolható. Ezért szívesen vállaljuk olyan különleges, nagy értékű  autók elszállítását is, mint például sportautó, versenyautó, old timer, veterán vagy luxus autó.

Segítségnyújtás:

Gépjárműve biztonságos elszállítása mellett a segítségnyújtást legalább annyira fontos feladatnak tekintjük. Egy baleset a legtöbb esetben traumatikus esemény, ezért a baleseti helyszínen segítjük ügyfeleinket a szükséges lépések megtételében. Tájékoztatjuk őket a szükséges gyakorlati teendőkről, a protokoll szerinti adminisztratív,biztosítási vagy orvosi teendőkről.

Műszaki mentés: 

Egy gépjármű számos esetben válhat üzemképtelenné az utakon valamilyen műszaki probléma, meghibásodás miatt, legyen az egy kiesett kerék vagy meghibásodott motor. Szakképzettséggel és több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, így segítünk a kisebb helyszíni javításban is. Abban az esetben, ha a helyszínen mégsem lehet a hibát elhárítani, kedvező áron szállítjuk a legközelebbi szervizbe gépjárművét.

Alapsegélyszolgáltatás:

Ügyfeleink számára, akik igénylik szolgáltatásainkat, alapvető dolgokat megcsinálunk. A bikázáshoz – vagy szakkifejezéssel a segéd-akkumulátorról való indítás-, a kerékcseréhez megvannak a felszereléseink, elektromos gépeink, akkumulátoros csavarkulcsunk.

Mindig informáljon minket erről:

9

Ha nem tudja megadni a pontos helyszínt, fotózza le pozícióját valamilyen helymeghatározó applikáción, pl. Google Maps-en.

9

Ha nem tudja pontosan milyen típusú segítségre van szüksége, fotózza le a törött autót és küldje el sms-ben vagy üzenetküldő alkalmazáson keresztül.

A szolgáltatás során biztosítjuk:

9

Elszállítjuk a kért helyszínre sérült gépjárművét.

9

0-24-ben elérhetőek vagyunk!

9

Az országhatáron belül bárhova Önért megyünk!

9

Átbeszéljük Önnel a kötelező/ajánlott teendőket, legyen az orvos, gumis vagy adminisztratív feladat.

9

Felelősségbiztosítással rendelkezünk!

Megtörtént a baj és nem tudja mit tegyen?

Akár kisebb, akár súlyosabb baleset történik, bárki könnyen kétségbeeshet - még egy tapasztalt sofőr is, és hirtelen nem tudja mi az adott helyzetben a teendője. Ehhez nyújt segítséget a BALESETI ÚTMUTATÓ, amelyet lépésről lépésre követve kikerülhet a szorító helyzetből, és tudni fogja mik azok a gyakorlati teendők (pl. a helyszínen), vagy jogi, adminisztratív feladatok, amelyeket kötelező, vagy éppen saját érdekében ajánlott elvégeznie az adott szituációban. Instant útmutatónkért kattintson!

Képgaléria

Ebben is fordulhat hozzánk

Daruzás? Gépszállítás? Partnerhálózatunkkal segítünk, ha törött gépjárművét értékesítené, megbízható, évtizedes kapcsolatainkat állítjuk az Ön szolgálatába! Biztosításra, jogi tanácsadásra, segítségre van szüksége? Adjuk az információt és a megoldást partnereinken keresztül!

Daruzás

Speciális emelődarus járművünkkel gyorsan és precízen tudjuk megoldani a sérült járműve kiemelését. A daruzással a javítási költségek csökkenhetnek, hiszen  nem sérül tovább a jármű.

Gépszállítás

3,5 tonnáig vállaljuk bobcat-ek, kisebb traktorok szállítását. Az autómentő platóján, a sérült, forgalom-, vagy üzemképtelen járművet biztonságosan szállítjuk az adott címre, telephelyre.

Törött gépjármű értékesítés

Partnerhálózatunkkal segítünk, ha törött gépjárművét értékesítené, megbízható, évtizedes kapcsolatainkat állítjuk az Ön szolgálatába!

Jogi és biztosítási tanácsadás

Biztosításra, jogi tanácsadásra, segítségre van szüksége? Információt és a megoldást biztosítunk megbízható partnereinken keresztül!

Nincs egyedül a bajban, hiszen

a segítségünkre mindig számíthat

Hívjon még ma