Mindig időben érkezünk!

E-mail

hello kukac kesok.hu

Mobil

+36 20 977 8494

Iroda

Érd, Riminyáki út 7, 2030

Mindig időben érkezünk!

Gyors hívás: +36 20 977 8494

Egyéb szolgáltatás

Számos kiegészítő szolgáltatással is segítjük Önt! Megbízható partnerhálózattal állunk rendelkezésére: több szakszerviz mellett gumisok, karosszériások, biztosítók és törött gépjármű-értékesítők is segítenek. Saját szolgáltatásaink köre is folyamatosan bővült az elmúlt harminc évben.

Törött gépjármű javítása, értékesítése

Amennyiben törött gépjárművét szeretné értékesíteni, erre szakosodott partnereink segítenek a teljes értékesítési folyamat lebonyolításában. Abban az esetben, ha sérült gépjárművét szeretné újra megfelelő, üzemképes állapotba hozni, igény esetén megbízható szakszervízeket, gumis műhelyeket, karosszériásokat ajánlunk Önnek.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy cégünk ezekben az esetekben kizárólag partnerei szolgáltatását ajánlja, direkt módon nem végez sem jármű- vagy alkatrész értékesítést, gumi- vagy karosszériajavítást! Kizárolag olyan beavatkozásokat hajtunk végre gépjárművén, ami elengedhetetlen a mentés, kiemelés, elszállítás érdekében!

Mindig informáljon minket erről:

9

Küldjön fotót a gépjárműről.

9

Adja meg elérhetőségeit.

A szolgáltatás során biztosítjuk:

9

Összekötjük megfelelő szakmai partnerünkkel.

9

Javítás esetén figyelembe vesszük a területi közelséget.

9

Márkaspecifikus szolgáltatóhoz irányítjuk.

Megtörtént a baj és nem tudja mit tegyen?

Akár kisebb, akár súlyosabb baleset történik, bárki könnyen kétségbeeshet - még egy tapasztalt sofőr is, és hirtelen nem tudja mi az adott helyzetben a teendője. Ehhez nyújt segítséget a BALESETI ÚTMUTATÓ, amelyet lépésről lépésre követve kikerülhet a szorító helyzetből, és tudni fogja mik azok a gyakorlati teendők (pl. a helyszínen), vagy jogi, adminisztratív feladatok, amelyeket kötelező, vagy éppen saját érdekében ajánlott elvégeznie az adott szituációban. Instant útmutatónkért kattintson!

Jogi és biztosítási tanácsadó ajánlása

Segítségre van szüksége biztosítási, vagy jogi ügyekben? Partnereink gyors és hatékony segítséget nyújtanak igény esetén. A biztosítási ügyekkel számos esetben már a mentés során érdemes és kell foglalkozni, ha el szeretné kerülni a hosszas ügyintézési procedúrákat, és megfelelően fellépni a mielőbbi kárrendezés érdekében. Jogi kérdésekben is érdemes tapasztalt szakemberekre támaszkodnia, hiszen kártérítés vagy jogvita esetén enélkül nehezen tudja az érdekeit megfelelően érvényesíteni. Az általunk ajánlott szakemberek mindig a legjobb opciókat kutatják fel ügyfeleik számára.

Fontos tudnia, hogy cégünk ezekben az esetekben kizárólag partnerei szolgáltatását ajánlja, direkt módon nem végez sem jogi, sem biztosítási ügyekben szaktanácsadást!

 

Mindig informáljon minket erről:

9

Rövid eseményleírás, a konkrét esetről, körülményekről.

9

Adja meg elérhetőségeit.

A szolgáltatás során biztosítjuk:

9

Összekötjük megfelelő szakmai partnerünkkel.

9

A körülmények figyelembevételével mindig közérthetően tájékoztatjuk a következő lépésről, folyamatleírást biztosítunk, hogy magabiztosabban tudja intézni a szükséges teendőket.

Ebben is fordulhat hozzánk

Daruzás? Gépszállítás? Partnerhálózatunkkal segítünk, ha törött gépjárművét értékesítené, megbízható, évtizedes kapcsolatainkat állítjuk az Ön szolgálatába! Biztosításra, jogi tanácsadásra, segítségre van szüksége? Adjuk az információt és a megoldást partnereinken keresztül!

Autómentés

Érdi autómentő vállalkozás – Segítség a közelben! Ha balesete van, nem indul, akkor forduljon Hozzánk! 0-24-es szolgáltatással rendelkeznünk. Minden nap Önért.

Daruzás

 Speciális emelődarus járművünkkel gyorsan és precízen tudjuk megoldani a sérült járműve kiemelését. A daruzással a javítási költségek csökkenhetnek, hiszen  nem sérül tovább a jármű.

Gépszállítás

3,5 tonnáig vállaljuk bobcat-ek, kisebb traktorok szállítását. Az autómentő platóján, a sérült, forgalom-, vagy üzemképtelen járművet biztonságosan szállítjukaz adott címre, telephelyre.

Nincs egyedül a bajban, hiszen

a segítségünkre mindig számíthat

Hívjon még ma