Mindig időben érkezünk!

E-mail

hello kukac kesok.hu

Mobil

+36 20 977 8494

Iroda

Érd, Riminyáki út 7, 2030

Mindig időben érkezünk!

Gyors hívás: +36 20 977 8494

Bemutatkozunk

Harminc éve vagyunk az autómentés piacán. Cégünk klasszikus családi vállalkozás,  egyéni vállalkozásból fejlődött a térség egyik vezető autómentő cégével a K+CRASH Kft.  30 éve együtt segítjük autós társainkat a bajban.

Autómentésben 30 éve otthon

Az egyéni vállalkozásból családi kft. lett, autómentés a fő tevékenységünk, amely a baleseti mentés és a műszaki mentés mellett több szolgáltatással is bővült a három évtized alatt. Számos emberi, ügyfél-kapcsolat mellett megbízható, kipróbált helyi-térségi partnerhálózattal rendelkezünk – az Ön segítségére a bajban!

Hatókörünk az ország egész területe

Legfőképpen Érden és környékén vállalunk munkákat, de országhatáron belül is rendelkezésre állunk. Nemzetközi projektekben is vettünk részt, mert vannak partnereink, akik külföldi tevékenységében is szerepet vállaltuk. A K-CRASH Kft.-nál az utóbbi 15 évben három autóval dolgozunk.

Amire büszkék vagyunk

A cégünk minden járműve rendelkezik felelősségbiztosítással. Az IVECO járművünkre ezen kívül kötöttünk egy magasabb értékű rakománybiztosítást is, hogy a kifejezetten nagy értékű autók szállítása is biztosítva legyen.

Komplex szolgáltatást nyújtunk

Daruzás? Gépszállítás? Partnerhálózatunkkal segítünk, ha törött gépjárművét értékesítené, megbízható, évtizedes kapcsolatainkat állítjuk az Ön szolgálatába! Biztosításra, jogi tanácsadásra, segítségre van szüksége? Adjuk az információt és a megoldást partnereinken keresztül!

Szolgáltatásaink

Az autómentés a fő tevékenységünk, de a biztonsági és műszaki mentés mellett számos szolgáltatást kínálunk Érden és környékén, illetve országhatáron belül.

Autómentés

Érdi autómentő vállalkozás – Segítség a közelben! Ha balesete van, vagy ha nem indul az autója, akkor forduljon Hozzánk! 0-24-es szolgáltatással rendelkeznünk. Minden nap Önért.

Gépszállítás

3 tonnáig vállaljuk bobcat-ek, kisebb traktorok, takarítógépek szállítását. Az autómentő platóján biztonságosan az adott címre szállítjuk a nehezen mozgatható gépeket és eszközöket is.

Daruzás

Speciális emelődarus járművünkkel gyorsan és precízen tudjuk megoldani a sérült járműve kiemelését. A daruzással a javítási költségek csökkenhetnek, hiszen  nem sérül tovább a jármű.

Törött gépjármű értékesítés

Partnerhálózatunkkal segítünk, ha törött gépjárművét értékesítené, megbízható, évtizedes kapcsolatainkat állítjuk az Ön szolgálatába!

Biztosítási és jogi segítségnyújtás

Biztosításra, jogi tanácsadásra, segítségre van szüksége? Információt és a megoldást biztosítunk megbízható partnereinken keresztül!

Az autómentő család

A K+Crash Kft. klasszikus családi vállalkozás, Késő László alapította a kilencvenes években, fia, Balázs huszonöt éve dolgozik mellett, míg Kati a könyvelésben és számlázásban segíti a K+Crash eredményességét és az ügyfelek kiszolgálását.

Késő Balázs

Késő László

Késő Lászlóné Kati

Járműveink

Bemutatkozik járműparkunk, amellyel segítjük Önt a baleseti mentés és a műszaki mentés, daruzás és gépszállítás kapcsán!

Mercedes GL hétszemélyes jármű

Késő László, a K-Crash Kft. alapítója vezeti a Mercedes GL-hétszemélyes járművet. A jármű billenőplatós utánfutóval segíti a mentési tevékenységet.

IVECO

Késő Balázs vezeti az IVECO járművet, amely hidroplatós és emelővillás, így alkalmas egyszerre két személygépjármű szállítására.

Mercedes Benz Atego

Súlya 15 tonna, ideális olyan helyszíneken, ahol különösen nehéz és szűk a hozzáférés. Emelővillája 4 tonna felemelésére képes, 6 személy szállítására alkalmas.

Mercedes 814

A Mercedes 814 darus autómentőt váltva vezetjük. A Mercedes 814 rendelkezik daruval, hidroplatóval és emelővillával is.

Elégedett ügyfeleink

Ügyfeleink elégedettsége fontos számunkra. Az alábbi véleményeket elolvashatja a Google hivatalos értékelései között is, ha beírja a keresőbe cégnevünket, a K+Crash Kft-t.

"Profi munka, nagy tapasztalat."

Pataky Csaba

"Maximális szolgáltatás korrekt áron 100%!"

Cser János

"Pontos, precíz és jó áron dolgoznak."

Kovács Csaba

Partnereink

Nincs egyedül a bajban, hiszen

a segítségünkre mindig számíthat

Hívjon még ma