Mindig időben érkezünk!

E-mail

hello kukac kesok.hu

Mobil

+36 20 977 8494

Iroda

Érd, Riminyáki út 7, 2030

Mindig időben érkezünk!

Gyors hívás: +36 20 977 8494

Hogyan ment a Késők?
2021.09.20.
Téma: Hírek

Gépparkunk lehetővé teszi, hogy sérült járművét biztonságosan haza, vagy szervizbe, esetleg a karosszériáshoz szállítsuk. Cégünk tulajdonában van egy autószállító tréler. Mivel az általunk használt trailer billenőplatós, az emelés és hazaszállítás autó, vagy kisebb mikrobusz, kisteherautó esetében is megoldható. 

Amikor járműparkunkat beszereztük, nagy gondot fordítottunk arra, hogy alacsony platóval rendelkezzen a  minél problémamentesebb szállítás érdekében Az alacsonyplatós kivitelezés lehetővé teszi, hogy az utánfutót lebillentve könnyen és ami fontos: sérülésmentesen képesek legyünk felpakolni a sérült járművet.

Mi mindig arra törekszünk a daruzás, emelés során, hogy további sérülést minimalizáljuk a jármű mentésénél, szállításánál.

Célunk, hogy a sérülés javítása, annak anyagi terhei és a trauma, a stressz miatti nehézségek már ne fokozódjanak a mentés során.

Menteni tudunk:

  • személyautót
  • kisbuszt, furgont
  • hajót, csónakot,
  • sport vagy luxusautót
  • kisteherautót

Akár otthonába szükséges a szállítás, akár szakszervízbe, megoldjuk.

Több évtizedes működésünk során megbízható partnerséget alakítottunk ki az autós szakmák képviselőivel. Az Ön autójához márkaspecifikusan tudunk ajánlani szakembereken  Érden és vonzáskörzetében.