Mindig időben érkezünk!

E-mail

hello kukac kesok.hu

Mobil

+36 20 977 8494

Iroda

Érd, Riminyáki út 7, 2030

Mindig időben érkezünk!

Gyors hívás: +36 20 977 8494

A Pofátlan(TAN)ítási kampány július első hétvégéjén
2021.07.15.

Ahogy a kesok.hu Facebook-oldalán már előre jelezte, a Rendőrség újra megszervezte nagy ismertségre szert tett “Pofátlan(TAN)ítás”-kampányát a hónap elején.

Az M1-M7 autópálya közös szakasza mellett négy megyét is érintett az M7-es autópálya nyomvonalán a kiemelt ellenőrzés: Pest, Veszprém, Somogy és Fejér megyét.

A rend őrei közös biztonságunk érdekében, ahogy ők fogalmaznak kampányukban, “Értetek! Hogy mindenki hazaérjen!” civil jellegű szolgálati autóból végezték az ellenőrzést és a szabálytalan közlekedők kiszűrését.

A kampány idén azokra fókuszált, akik a leállósávot szabálytalanul használták.

 

Számos mentésünkre nem lenne szükség, ha a leállósávot rendeltetésüknek megfelelően használnák a közlekedők, különösen balesetveszélyesek azok a közlekedésben résztvevő személyek, akik magukat és másokat is veszélybe sodornak a leállósávot érintő kockázatos manőverrel, nem szabályos úthasználattal. A Rendőrség különösen a Balaton felé igyekvőket figyelmeztette a csúcsforgalom elkerülésére, a türelemre, és a követési távolság betartására.

A biztonságos közlekedés és hazatérés nem csak az Ön és utastársai, hanem minden közúti közlekedésben résztvevő számára fontos. Baleset, vagy a gépjármű meghibásodása esetén mindig figyeljen a leállósáv szabályos használatára, hiszen az az életét mentheti meg, emellett megfelelő körülményeket is biztosíthat a mentés gyors és szakszerű lebonyolításához!

A képek forrása: az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottságának Facebook oldala.