Mindig időben érkezünk!

E-mail

hello kukac kesok.hu

Mobil

+36 20 977 8494

Iroda

Érd, Riminyáki út 7, 2030

Mindig időben érkezünk!

Gyors hívás: +36 20 977 8494

Késő autómentő

Tisztelt Látogatónk! Érdi székhelyű, megbízható autómentő családi vállalkozásunk a kilencvenes évektől segíti a bajba jutott autókat és tulajdonosaikat. Harminc éve jelen vagyunk az utakon, az Ön szolgálatában. Bízunk benne, hogy a segítségére leszünk.

Szolgáltatásaink

Az autómentés a fő tevékenységünk, de a baleseti és műszaki mentés mellett számos szolgáltatást kínálunk Érden és környékén, illetve országhatáron belül. Daruzás? Gépszállítás? Partnerhálózatunkkal segítünk, ha törött gépjárművét értékesítené, megbízható, évtizedes kapcsolatainkat állítjuk az Ön szolgálatába! Biztosításra, jogi tanácsadásra, segítségre van szüksége? Partnereink ebben is segítik!

Autómentés

Érdi autómentő vállalkozás – Segítség a közelben! Ha balesete van, vagy ha nem indul az autója, akkor forduljon Hozzánk! 0-24-es szolgáltatással rendelkeznünk. Minden nap Önért.

Daruzás

 Speciális emelődarus járművünkkel gyorsan és precízen tudjuk megoldani a sérült járműve kiemelését. A daruzással a javítási költségek csökkenhetnek, hiszen  nem sérül tovább a jármű.

Gépszállítás

3 tonnáig vállaljuk bobcat-ek, kisebb traktorok, takarítógépek szállítását. Az autómentő platóján biztonságosan az adott címre szállítjuk a nehezen mozgatható gépeket és eszközöket is.

Lépésről lépésre

SOS Baleseti Útmutató

1. lépés

Állítsa le a motort!

2. lépés

A vészvillogót kapcsolja be!

3. lépés

Vegyen egy mély levegőt és győződjön meg róla, hogy történt e személyi sérülés. Amennyiben valamelyikük megsérült, azonnal hívja a 112-es segélyhívó telefonszámot!

4. lépés

Helyezze biztonságba az utasokat! Autópályán például lépjenek át a jobb oldali szalagkorláton és távolabb a pályától várják meg a segítséget.

5. lépés

Vegye fel a biztonsági mellényt!

6. lépés

Állítsa fel az elakadásjelző háromszöget! Figyeljen arra is, hogy lakott területen belül 50 méterre, lakott területen kívül 100 méterre, autópályán pedig 150 méterre állítsa fel a gépjárműtől.

7. lépés

Készítsen fényképet a baleseti helyszínről és a gépjármű állapotáról!

8. lépés

Hívjon minket a megadott telefonos elérhetőségeink valamelyikén! Fontos tudnunk a gépjármű pontos helyzetét, típusát, színét, márkáját, az utasok számát, a gépjármű sérüléseit. Amennyiben bizonytalan a válaszokban, készítsen fotót a gépjárműről, és küldje át email-en, vagy üzenetküldő alkalmazáson keresztül. Amennyiben nem tudja a pontos helyzetét meghatározni, fotózza be pozícióját egy helymeghatározó alkalmazáson (pl. Google Maps) vagy adja meg a GPS koordinátákat!

9. lépés

Biztonságos helyen várakozzon, amíg megérkezünk!

Aktuális hírek

Olvasson bele az autómentés világának híreibe! Kövesse vállalkozásunk történetét!

Amire érdemes figyelni, ha nagy a baj!

Számunkra mindig az ügyfél érdeke az első. Ezért minden esetben kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ne csak a gépjármű elszállításáról gondoskodjunk, hanem felhívjuk a figyelmet olyan lehetőségekre, amelyekkel elkerülhető a hosszabb távú anyagi, érzelmi vagy egészségügyi veszteség. Megbízható partnereink hozzásegíthetik a kárrendezési, biztosítási ügyek kedvezőbb lezárásához, vagy mentesíthetik részben vagy egészben súlyosabb sérülés esetén a költséges beavatkozások (például plasztikai műtétek) költségei alól.

Ebben is számíthat ránk

Vállalkozásunk tapasztalata az, hogy az autómentés, műszaki mentés, daruzás és gépszállítás mellett ügyfeleink több kiegészítő szolgáltatást igényelnek tőlünk.

Törött gépjármű értékesítés

Partnerhálózatunkkal segítünk, ha törött gépjárművét értékesítené, megbízható, évtizedes kapcsolatainkat állítjuk az Ön szolgálatába!

Biztosítási és jogi segítségnyújtás

Biztosításra, jogi tanácsadásra, segítségre van szüksége? Információt és a megoldást biztosítunk megbízható partnereinken keresztül!

elégedett ügyfél/év

kilométer megtett út/év

fogadott hívások száma/nap

A segítség telefonhívásra érkezik

Akár kissebb, akár súlyosabb baleset történik, bárki könnyen kétségbeeshet, még egy tapasztalt sofőr is. Előfordulhat, hogy akár a sokk hatására nem tudja mi az adott helyzetben a teendője. Ehhez nyújt segítséget a BALESETI KISOKOS, amelyet lépésről lépésre követve kikerülhet a szorító helyzetből, és tudni fogja mik azok a gyakorlati teendők (pl. a helyszínen), vagy jogi, adminisztratív feladatok, amelyeket kötelező, vagy éppen saját érdekében ajánlott elvégeznie az adott szituációban. Instant útmutatónkért kattintson!

Kérjen időpontot vagy küldjön üzenetet!

12 + 3 =

Kérdése van? Hívjon vagy írjon üzenetet!

Bár weboldalunk tartalmi kialakításánál törekedtünk arra, hogy az Ön számára a lehető legtöbb információt eljuttassuk, mindig akad egyedi, különleges helyzet, amelyre nem találja a pontos választ leírásainkban. Amennyiben szeretne valamely kérdésére részletesebb választ kapni, kérjük ne habozzon, akár telefonon, akár email-en keressen minket bizalommal. E-mail-os megkeresésre jellemzően 24 órán belül válaszolunk. Sürgős ügyben kérjük, hogy keressen minket minél előbb a menü felett megtalálható mobilszámon!

Blog

Partnereink és megrendelőink, illetve a tisztelt érdeklődők számára számos szakmai tartalommal látjuk el weboldalunkat azért, hogy minél pontosabb képet kapjanak munkánkról, szakmánk aktualitásairól. Kérjük, olvasson bele bejegyzéseinkbe!

Elégedett ügyfeleink

Ügyfeleink elégedettsége fontos számunkra. Az alábbi véleményeket elolvashatja a Google hivatalos értékelései között is, ha beírja a keresőbe cégnevünket, a K+Crash Kft-t.

"Profi munka, nagy tapasztalat."

Pataky Csaba

"Maximális szolgáltatás korrekt áron 100%!"

Cser János

"Pontos, precíz és jó áron dolgoznak."

Kovács Csaba

Partnereink

Nincs egyedül a bajban, hiszen

a segítségünkre mindig számíthat

Hívjon még ma